Dit ben ik

Borstlift ankermethode velthuis kliniek Wiebren van den Berg plastische chirurgie

"Take your dream, start taking action, and before you know it your dream will be a reality."


Hi,

Even voorstellen, ik ben Karin Abbink, bedenkster en schrijfster van dit blog. Ik ben 50 jaar en getrouwd met Maarten en moeder van Thomas (22) en Floor (19). Samen met onze hond Sita (16) wonen wij in Hoogeveen.

Ik hou van gezelligheid en ben altijd in voor een lolletje. Mijn motto is dan ook wel “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”. Heb ik je in mijn hart gesloten, dan laat ik je niet zomaar weer los. Ik ben heel open en enthousiast, ik praat en schrijf graag over mijn gevoelens en de dingen die voor mij belangrijk zijn.

Karin Abbink blog blogger

Ik daag mezelf graag uit en wil me dan ook op allerlei gebieden ontwikkelen. Stilstaan is voor mij geen optie, het liefst heb ik altijd wel een doel waar ik aan moet werken. Wat voor doel ik ook heb, groot of klein, ik zal altijd meer dan mijn best doen om deze daadwerkelijk te halen. Ik heb in de loop van de jaren al meerdere keren bewezen dat ik mijn doelen kan halen en dat sterkt me op allerlei gebieden.

Ik ben sinds juli 2022 werkzaam als medisch secretaresse op de afdeling radiologie van Isala Ziekenhuis Meppel. Ik heb daarvoor gewerkt als klinisch chemisch analiste op het laboratorium van ziekenhuis de Weezenlanden en Isala Ziekenhuis in Zwolle en als doseeradviseur bij de Trombosedienst van Het Diaconessen Ziekenhuis in Meppel en Isala Ziekenhuis Zwolle. Van januari 2020 t/m juni 2022 ben ik werkzaam geweest als histologisch analist op de afdeling Pathologie in het ziekenhuis van Hoogeveen. Al heel mijn leven heb ik interesse in alles wat met de medische wereld te maken heeft.

Naast mijn gezin en mijn baan ben ik redelijk fanatiek met Crossfit, je kan me normaal gesproken zo’n 4 a 5 keer per week in de Crossfitbox van Crossfit0528 vinden. De combinatie van kracht, cardio en gymnastics bij Crossfit maakt dat geen enkele training hetzelfde is en dat ik mezelf elke keer kan uitdagen en echt tot het uiterste kan gaan.

Al heel mijn leven heb ik struggles met mijn gewicht, meestal was ik eigenlijk te zwaar. Ik probeerde allerlei diëten en alles was maar van tijdelijke duur. Bijna 7 jaar geleden begon ik met Crossfit bij Crossfit RFL, naast de trainingen werd hier ook veel aandacht aan voeding gegeven. Zo begon ik op een gegeven moment met het tracken van mijn voeding en het eten naar de voor mij ingestelde macro’s. Dit was de methode die werkte voor mij en ik viel af en werd steeds fitter en sterker, alleen mijn buik bleef, die buik zou nooit weggaan met alleen maar trainen.

Ik besloot daarom om in 2019 om een buikwandcorrectie te ondergaan bij Velthuis Kliniek in Velp. Het hele traject vanaf mijn afvallen, trainen, de operatie, het herstel en alles wat hierbij kwam kijken besloot ik op te schrijven en te delen op mijn Instagram. En wat blijkt, mijn verhaal wordt gelezen en hierdoor zijn al zoveel leuke contacten ontstaan. Ik beantwoord, als ervaringsdeskundige, alle vragen die ik via de chat krijg. Ik ben geen arts en alles wat ik antwoord en schrijf is gebaseerd op mijn ervaringen en mijn gevoel. In 2021 besloot ik ook dat ik heel graag een borstlift wilde en ik ben dit traject vanaf het begin gaan beschrijven en delen via mijn Instagram. Ook dit verhaal wordt weer gelezen. 

Al een tijdje merkte ik dat Instagram niet het beste medium is om mijn verhalen te delen, ik word in zoveel dingen beperkt. En dan doel ik op het plaatsen van foto’s, de lengte van mijn berichten en de grootte van een Guides (waar ik mijn verhalen deelde). Tevens merkte ik dat Instagram niet voor iedereen even vanzelfsprekend is als voor mij. Hierdoor ontstond mijn idee om deze site te gaan maken. Hier kan ik mijn verhalen en verdere informatie delen precies op de manier zoals ik wil.

Mijn Instagram zal zeer zeker blijven bestaan, dat vind ik gewoon te leuk en hier zal ik mijn nieuwe blogs aankondigen. Tevens is de Instagram chat voor mij de makkelijkste manier om jullie vragen te beantwoorden. Dus wil je niks missen of heb je vragen? Volg me op Instagram.

Liefs Karin


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.