"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


Bijna

27 december 2021

De kerstdagen zijn achter de rug en het aftellen is nu echt begonnen, over 4 dagen is het dan echt zover, dan zijn de 9 weken wachten gewoon voorbij. Wat heb ik er zin in, wat kijk ik er naar uit en dat heb ik al vanaf het moment dat ik wist dat 31 december de datum van mijn borstlift zou gaan worden.

Ik vergelijk deze periode van het consult tot aan de operatie vaak met hoe ik me kan verheugen op bijvoorbeeld een speciale reis die ik ga maken, een fantastisch concert waar ik heen ga of met een andere toffe gebeurtenis in het vooruitzicht.  Misschien een gekke vergelijking, maar ik associeer deze operatie niet met iets engs of ernstigs, ik ben niet ziek en de operatie is niet van levensbelang. Ik zie dit alleen maar als een geweldig mooi iets om mee te maken.

Maar waar ik dan ook gelijk aan moet denken is hoe ik me voel na die speciale reis of dat fantastische concert, want als dat achter de rug is dan voel ik me daarna ook wel eens wat treurig, ook al was het echt fantastisch. Het uitkijken naar, het verheugen op en het fantaseren over is iets wat mij altijd een heerlijk gevoel geeft. Gelukkig zijn er dan achteraf de herinneringen, de foto’s en dan heb ik straks ook nog een paar prachtige borsten als aandenken.

Vrijdag hebben Floor en ik Maarten opgehaald van Schiphol. Hij was nog net op tijd thuis voor de kerst, zoals eigenlijk precies de planning was. Een heerlijk relaxed idee dat hij er gewoon is voor de operatie, eerlijk gezegd had ik ook geen twijfels dat hij dit niet zou gaan halen. Maar nu kan ik wel alles loslaten.

My Boob Blog Borstlift Velthuis Kliniek Velp bijna

Het sporten staat momenteel op een heel laag pitje, vorige week heb ik nog een workout thuis via Zoom meegedaan. Het was allemaal goed geregeld door de coaches, maar het is toch niet hetzelfde als met z’n allen trainen in de box. Jammer, want ik had daar zo graag tot de laatste dag willen knallen. Voor nu ben ik klaar met trainen en is het goed zo. Na mijn herstel zien we wel weer verder, voor de komende weken staan er in ieder geval wandelingen op het programma.


Ik betrapte me er gisteren voor het eerst op dat ik iets zenuwachtig werd, echt heel even maar hoor, een minuutje ofzo, maar de zenuwen waren er toch. Vandaag op mijn werk merkte ik ook dat ik af en toe gekke dingen aan het doen was …. De vraag of ik ongesteld moest worden kwam direct van een van mijn collega’s, ik dacht toen laten we het daar maar even op houden 😉.

De komende dagen moet ik nog even wat voorbereidingen treffen in huis (alles moet toch wel een beetje spik en span zijn hoor), daarnaast moet ik nog 2 dagen werken en dan is het gewoon al vrijdag. Ik vraag me ook wel af of er meer mensen zijn die zich op oudejaarsdag laten opereren, of ben ik de enige “gek” die op die dag vrijwillig onder het mes gaat? Ik mag me in ieder geval vrijdagochtend op tijd melden bij de kliniek, al om 7.30 uur, ik sta als eerste op het OK programma. Fijn, want als alles normaal verloopt dan zijn we ook weer op tijd thuis. Kunnen we daarna mooi gaan feesten …..

Een fijne jaarwisseling allemaal, tot volgend jaar!
Dan zal ik vast wat gaan schrijven over mijn feestje van oudejaarsdag.

Lieve groet,
KarinReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.