"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


Het consult

My Boob Blog Borstlift Velthuis Kliniek Velp Crossfit

29 oktober 2021

Eindelijk zijn de 2 weken wachten voorbij en vandaag was het consult met plastisch chirurg Wiebren van den Berg in Velp. Allerlei gedachten gingen er door mijn hoofd de afgelopen dagen en ik merkte dat ik toch ook wel weer zenuwachtig begon te worden. Vannacht heb ik er gewoon slecht van geslapen. Wat nou wanneer ik krijg te horen dat er niks gedaan kan worden ? Dat is toch weer mijn grootste angst, dit had ik precies zo bij het eerste consult van mijn buikwandcorrectie. En dan het idee dat je half bloot voor een andere man dan je eigen moet gaan staan is ook best spannend.

En natuurlijk weet ik dat het erbij hoort, dat het niet anders kan en dat ik ook al eerder bloot op de operatietafel van deze arts heb gelegen, maar he daar was ik me toen absoluut niet bewust van 😉.

Ik vertrek op tijd naar Velp, ik wil niet net als de laatste keer te laat komen. De kans dat er weer een vliegtuigje in een weiland ligt is natuurlijk heel klein, maar je weet nooit. Eenmaal in de kliniek voelt alles gelijk weer goed,  het ontvangst is ook weer prettig. In de wachtruimte spreek ik Wiebren al even, het voelt gelijk weer vertrouwd en ik merk dat de zenuwen gelijk afnemen. Ik ben op de goede plek.

Dan word ik door de consulente de spreekkamer ingeroepen en we hebben even een klein gesprekje, ze heeft gelijk door dat ik bekend met de werkwijze van Velthuis Kliniek en hoeft niet heel veel uit te leggen of te vragen. Even later komt Wiebren ook de spreekkamer binnen en bespreken we wat ik graag zou willen, bekijkt hij de situatie van nu en geeft aan wat er mogelijk is. Heel snel is mij duidelijk dat waar ik op hoopte dat dit gerealiseerd zou kunnen worden. Voor de potloodtest zal ik straks niet meer slagen. Ik hoef niet verder na te denken, ik ga het doen! Het wordt een uitgebreide borstlift, dit is ook precies wat ik verwacht had. De risico’s van een borstlift worden besproken en dan wordt er ook een operatiedatum vastgelegd.

Het wordt een heel bijzondere datum nl 31 december 2021, oudejaarsdag zal voor mij nooit meer hetzelfde zijn. Een rare dag om je te laten opereren zal menigeen denken, maar heel eerlijk, ik heb echt niks met oud en nieuw. Dus deze dag kan voor mij alleen maar mooier worden.

Er worden nog voorfoto’s gemaakt voor het medisch dossier en ik praat later nog even met Wiebren over wat andere dingen. De wachtruimte is ondertussen al aardig vol, ik ga maar gauw. Op de parkeerplaats bel ik gelijk met Maarten, hij is aan boord, hij is oprecht blij voor me als ik verslag doe over het consult en de plannen. Dit voelt voor mij ook goed. Blij en opgelucht rij ik naar huis, die zenuwen waren dus gewoon echt weer voor niks….

The Countdown is on ! 63 days to go !

Xxx Karin
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.