"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


Goede voorbereidingen

Make dreams come true borstlift buikwandcorrectie Velthuis Kliniek

26 november 2021

Het was even stil hier qua schrijven, dit had alles te maken met deze periode van het jaar. Het was afgelopen week (22 november) nl 2 jaar geleden dat ik mijn buikwandcorrectie had. Net als vorig jaar was ik redelijk van slag en emotioneel in de dagen ervoor. Die operatie heeft echt voor een ommekeer in mijn leven gezorgd. Ik ga er hier niet veel dieper op in, alles wat ik erover kwijt wilde heb ik geschreven in mijn andere verhaal. Wel word ik steeds nieuwsgieriger of mijn borstlift ook zoveel impact op me gaat hebben. Ik verwacht dit eigenlijk niet, maar je weet nooit, ik ga het zien, ik ga het ervaren.

Ik hou er eigenlijk wel van om alles uitgebreid te onderzoeken voor ik ergens aan begin, ik ben gewoon graag goed voorbereid. Of het nu om een reis, een operatie of weet ik veel wat gaat. Ik zoek, kijk, vergelijk en analyseer van alles. Internet is voor mij dan ook echt een uitkomst, want hier kan je zoveel informatie vinden. Op Instagram volg ik bijvoorbeeld diverse plastisch chirurgen en verschillende klinieken, sommigen van hun delen geregeld filmpjes van ingrepen met tekst en uitleg.

In de periode voor het consult van mijn buikwandcorrectie en nu ook weer voor het consult van mijn borstlift had ik al meerdere van dat soort filmpjes bekeken. Zo wist ik eigenlijk al wel een beetje hoe een buikwandcorrectie en een borstlift uitgevoerd worden voordat ik op consult bij de plastisch chirurg ging. Tijdens het consult legt deze globaal uit hoe de operatie in zijn werk gaat en wat de risico’s hiervan zijn, beide keren heb ik me echt in moeten houden om niet te zeggen: ow maar dat weet ik al hoor. Ik heb het vermoeden dat de arts me de laatste keer wel een beetje door had ….

Tijdens het interview, die ik samen met Wiebren van den Berg had voor het Jezelfst Magazine van Velthuis Kliniek, heb ik ook gezegd dat ik het liefst naast mijn eigen operatie had gestaan om te kijken hoe hij het zou doen. Beetje lastig is het wel om dit mee te kijken als je volledig onder narcose bent, maar ik had het echt graag willen zien. Het gekke is dan wel dat toen ik in 2017 geopereerd werd aan mijn knie i.v.m. een afgescheurde kruisband en gescheurde meniscus dat ik totaal geen behoefte had om mee te kijken. Ik werd toen geopereerd in het ziekenhuis waar ik op dat moment zelf werkte en de orthopeed was ook zeer verbaasd dat ik liever ging slapen.

Wiebren van den Berg Karin Abbink fotoshoot Velthuis Kliniek Jezelfst Magazine

Momenteel ben ik weer lekker aan het trainen, zit weer in mijn eigen ritme qua trainingen. Soms vliegt het me even aan wanneer ik bedenk dat ik na de operatie 6 weken niet mag sporten. Ik vind dat wel een dingetje hoor, zeker wanneer ik bedenk dat ik dan na 2 maanden op mijn nieuwe trainingsplek alweer een pauze ga nemen. Ik wist natuurlijk dat dit erbij hoort en ik zal me daar ook 100% aan houden, daar is geen twijfel over mogelijk. Alles voor een goed herstel.

En wat zijn nu 6 weken, terwijl ik bovenstaande typ bedenk ik me dat er nu alweer 4 weken voorbij zijn na mijn consult, nog 5 weken te gaan …. De tijd vliegt voorbij en ik vind dat niet zo erg 😊

Liefs KarinReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.