"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


Hoop

My Boob Blog Borstlift Velthuis Kliniek Velp Bos

12 november 2021

Wanneer ik vertel over de borstlift die ik op de planning heb staan dan merk ik dat de blik van sommige mensen naar beneden afdwaalt. De een zegt niks, de ander kijkt me dan weer in de ogen en zegt dan gewoon ; is dat nou echt nodig bij jou ? Tja is het echt nodig ? Ik heb geen fysieke klachten door mijn borsten. Ik schaam me niet voor ze zoals ik me altijd schaamde voor mijn buik, ik lag afgelopen zomer zelfs nog topless op het strand. Maar ze hangen en ik vind ze niet mooi, ik heb ze eigenlijk nog nooit echt mooi gevonden.

Ik heb na mijn buikwandcorrectie zo ontzettend veel voor de spiegel gestaan om mijn nieuwe buik te bewonderen en dan hield ik vaak mijn borsten omhoog om zo nog beter mijn buik te kunnen bekijken. Ik dacht dan telkens wat zou het mooi zijn als ze daar nou eens gewoon zouden blijven zitten. Qua grootte klaag ik niet, zolang ze in een bh op de goede plek zitten is dat voor mij helemaal ok. Alleen als die bh dan uit gaat …. dan zou het best wel leuk zijn als ze daar ook zouden blijven zitten.

De afgelopen 2 weken blijken de besmettingen van het C‑Virus weer enorm te stijgen. De ziekenhuizen liggen weer aardig vol en de “normale’ zorg wordt weer afgeschaald. Ik lees en hoor dat vele operaties worden uitgesteld overal in het land. Ook in het ziekenhuis waar ik zelf werk is dit aan de orde. Hopelijk gebeurt dit in de zelfstandige klinieken niet. Zij zijn alleen in de eerste lockdown 7 weken gesloten geweest, daarna niet meer. Dus ik ga er gewoon vanuit dat 31 december de datum blijft, ik blijf op dit gebied dan ook maar lekker positief ….

Ik kom deze week ergens op het internet zo’n prachtig resultaat van een borstlift tegen die door Wiebren van den Berg is uitgevoerd, de voorsituatie is redelijk vergelijkbaar aan die van mij. Zulke beelden geven zoveel hoop, zal ik dan ook ongeveer zulke mooie borsten kunnen krijgen ?? Het is allemaal nog zo onwerkelijk en ik ben zo benieuwd wat haalbaar is bij mij.

Nog 7 weken, nog 49 dagen….. jaja ik tel al echt af…… het kan mij eigenlijk niet snel genoeg gaan 🙄

X KaReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.