"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


De potloodtest

De potloodtest plastische chirurgue borstlift

15 oktober 2021

De potloodtest, ik denk dat velen deze wel kennen. Ik wel in elk geval en ik slaag met vlag en wimpel, want het potlood blijft hangen….. Misschien is het dan passender om het over zakken te hebben in deze situatie. Als tiener wist ik al precies wat de potloodtest inhield, er werd over gesproken en vooral om gelachen. Een keer heb ik alleen op mijn kamer thuis de test gedaan en bij mij bleef het potlood toen al hangen.…. Ik schaamde me rot.

Nu bijna 2 jaar na mijn buikwandcorrectie vind ik dat mijn borsten niet meer bij mijn lichaam passen. Toen mijn “oude” buik er nog was viel het niet zo op dat mijn borsten hingen, maar met mijn prachtige platte buik valt het wel op en voor mijzelf steeds meer. Ik ben sinds mijn eerste consult in de kliniek voor mijn buikwandcorrectie tot nu ook nog eens 11 kilo afgevallen.

Na mijn buikwandcorrectie had ik het al wel uitgesproken dat ik een borstlift fantastisch zou vinden en dat ik dit wel graag zou willen. De laatste tijd begon ik er steeds vaker aan te denken en een tijdje geleden heb ik dit met Maarten besproken. Hij had in eerste instantie zijn twijfels of ik dit wel zou moeten doen ivm mogelijke complicaties of een tegenvallend resultaat. Hij vindt het ook niet noodzakelijk, maar hij snapt me wel. Na goed nadenken en overleggen beslissen we samen dat ik er toch voor moet gaan. Make dreams come true!

Mijn huiswerk had ik ondertussen al gedaan in de afgelopen maanden, veel informatie heb ik gelezen en meerdere filmpjes heb ik bekeken van borstlift operaties. Over de arts en kliniek hoef ik niet na te denken. Ik wil weer terug naar de Velthuis Kliniek in Velp en ik wil dan ook weer geopereerd worden door drs. Wiebren van den Berg, hier heb ik geen enkele twijfel over. Naast dat hij prachtige buiken kan maken is hij ook een kunstenaar met borsten. Meerdere resultaten heb ik mogen zien van dames die me voor zijn gegaan.

Afgelopen week ben ik eerst het gesprek op mijn werk met mijn leidinggevende aangegaan om te kijken of dit allemaal te realiseren is. Van Wiebren had ik al begrepen dat het herstel 6 weken is, maar dat je in principe na 1 week met lichte werkzaamheden kan beginnen. Zelf had ik bedacht om 2 weken vrij te nemen, ik wil niet de ziektewet in, ik heb nog zoveel vrije dagen. Mijn leidinggevende reageert heel enthousiast en positief, ze is oprecht blij voor me dat ik dit traject in wil gaan. 2 Weken vrij nemen is geen probleem en de andere 4 weken beperkte werkzaamheden is ook haalbaar voor de afdeling. Diezelfde middag bel ik met de kliniek om een afspraak te maken voor een consult, 2.5 week later en wel op 29 oktober kan ik al komen. Het is echt, de afspraak staat ! En ik heb er zin in !

Heel voorzichtig vertel ik een aantal mensen in mijn directe omgeving mijn plannen en de reacties zijn heel verschillend. De allereerste reactie is zo’n beetje : Je bent hartstikke gek ! Ik denk alleen maar : dank je ! Ik kan hier dus helemaal niks mee, ik doe er ook niks mee, het is namelijk mijn goed overwogen keuze, mijn leven en mijn lijf. De mening van een ander doet er niet toe. Gelukkig zijn andere reacties goed en zijn mensen oprecht blij voor me. Vooral de reactie van mijn moeder is er een om niet te vergeten. Wij hebben gewoon precies dezelfde vorm borsten, dus ze begrijpt me heel goed. Ze wil wel mee zegt ze, dan doen we er allebei één …..

My Boob Blog Borstlift Velthuis Kliniek Velp My body my rules

Nog 2 weken en dan weet ik meer, dan is het eerste consult achter de rug. Dan weet ik wat er mogelijk is. Spannend, maar ook weer heel leuk.

X KarinReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.