"My BELLY Blog"
Nieuwe Buik van A-Z


Tweejarig nieuwe buik jubileum

22 November 2021

Vandaag vier ik mijn 2 jarig nieuwe buik jubileum !! Wat een feest !! Ongelooflijk wat is die tijd snel gegaan, niet te bevatten gewoon.

Een paar weken geleden had ik met mezelf afgesproken om zo normaal mogelijk te blijven doen in deze periode, maar helaas het lukt me niet helemaal. De afgelopen dagen denk ik weer veel terug aan 2 jaar geleden en dan vooral hoe anders alles toen nog was. Ik lees mijn hele verhaal hier op Instagram terug en weer ontroerd het me en laat ik mijn tranen lopen. Het zijn tranen van geluk en trots wanneer ik besef hoe anders ik nu in het leven sta en wat ik bereikt heb in die afgelopen 2 jaar. Een ding is mij wel duidelijk en dat is dat ik zonder mijn buikwandcorrectie deze mind‑ en lifechange nooit had kunnen maken.

buikwandcorrectie liposuctie velthuis kliniek Wiebren van den Berg plastische chirurgie


Maarten is momenteel aan boord, we bellen en appen dagelijks en dan hebben we het hier ook over. Hij noemt me “een emotionele oelewapper” en zegt ook dat dit er waarschijnlijk gewoon allemaal bij hoort. Ik denk dat hij gelijk heeft. Ik heb ook nog even contact met Henriëtte, mijn bellyfriend van het eerste uur, ook zij viert deze week haar 2 jarige nieuwe buik jubileum. En weer zegt ze tegen mij dat ze dit allemaal herkent, ik ben dus niet de enige emodoos. Eigenlijk kan ik met anderen niet zo goed praten over deze gevoelens, voor hun is het al heel lang klaar, gedaan en vooral normaal. En dat snap ik ook echt.

Gelukkig zijn er nog een aantal personen met wie ik er het er wel over kan (en mag) hebben, zij weten hoe hard ik aan mezelf heb gewerkt en nog steeds doe, zij benoemen dit ook geregeld. Soms wordt er dan ook gezegd dat zij niet zouden kunnen wat ik gedaan heb in de afgelopen jaren. Hier word ik altijd wel een beetje stil van, want voor mij is dat ondertussen zo gewoon en ik zie het niet (meer) als iets bijzonders. Dit is gewoon mijn leven. Ik train nog steeds 4 a 5 keer per week in de Crossfitbox en ik let nog steeds goed op mijn voeding. Dat moet ook, dat ben ik aan mezelf verplicht. Wanneer ik dit zal loslaten dan gaat het mis denk ik … en er is een ding wat ik nooit meer wil en dat is terug gaan naar waar ik vandaan kom.

Over 39 dagen zal ik weer op de operatietafel van plastisch chirurg drs. Wiebren van den Berg in Velp liggen, dit keer voor mijn borstlift. Ik ga mijn plaatje compleet maken, nog een droom die uit gaat komen, het is DE kers op de taart en vooral een groot cadeau voor mezelf! Dit alles gaat gebeuren op 31 december en ik heb er nu al mega veel zin in. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat worden. Ik heb er alle vertrouwen in dat het mooi gaat worden, want ik weet dat deze arts hier ook goed in is. Nog even geduld dus. Zal dit traject ook weer zoveel impact op me gaan hebben ? Ik ga het zien, ik ga het ervaren, het is wat het is !

Dikke knuffel van mij ! Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.