"My BELLY Blog"
Nieuwe Buik van A-Z


Het resultaat, struggles en afscheid nemen

Het vocht in mijn buik was eigenlijk redelijk snel weg en elke week zag ik mijn buik mooier worden. Ik heb het heel lang volgehouden om elke zaterdagochtend een voortgangsfoto te maken. Tot ik nog maar amper verschil zag, toen ben ik hiermee gestopt. Nu maak ik af en toe nog een foto gewoon om te vergelijken.

Op een gegeven moment wordt het dan ook tijd om nieuwe kleren te gaan kopen en dat werd wel een dingetje. Jarenlang heb je naar jezelf in de spiegel gekeken met toch een soort van afschuw, niks paste en niks stond mooi. Ik moest echt even tijdens een weekendje shoppen met mijn lieve dochter, een enorme drempel over om gewoon kleren te gaan shoppen, tranen met tuiten heb ik toen gehuild. In mijn hoofd zat namelijk nog steeds dat beeld van die vrouw met die vreselijke buik, hierdoor pakte ik ook nog steevast een te grote maat uit het rek. Het even echt wel een hele tijd geduurd voordat ik mijn slankere spiegelbeeld in mijn hoofd had. Nu is dat gelukkig helemaal ok.

buikwandcorrectie liposuctie velthuis kliniek Wiebren van den Berg plastische chirurgie

Mijn eerste controle bij de arts was op 6 maart 2020, hij was heel tevreden over het resultaat en hoe mijn herstel was gegaan. Samen waren we het er wel over eens dat op beide heupen een kleine dogear zat, dit is een stukje overtollig huid aan het uiteinde van het litteken. Dit kon met een kleine poliklinische ingreep, dus onder plaatselijke verdoving, verwijderd worden. Ik zou toen 2 weken later al geholpen worden. Helaas gooide het Coronavirus roet in het eten en werd deze afspraak tot 2 keer toe verplaatst. Uiteindelijk werd het 22 mei 2020 dat ik me weer mocht melden in de kliniek. De ingreep stelde niet veel voor, was zo klaar. De sfeer op de OK was net als bij de operatie ontspannen en gezellig. Misschien scheelt het ook wel alles dat ik totaal niet bang aangelegd ben qua prikken en snijden. Twee weken mocht ik even niet sporten en daarna kon ik alles weer doen.

Eind augustus had ik de laatste controle bij drs. Wiebren van den Berg, mijn buik was echt fantastisch mooi alleen op de rechterheup zat nog een klein bultje, toen bespraken we dat het goed was zo. Op dat moment sloten we het traject af en namen we afscheid van elkaar ….Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.