"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


Snotneus

My Boob Blog Borstlift Velthuis Kliniek Velp

17 december 2021

Niet te geloven dit! Ik durf eigenlijk niks meer te schrijven hier, want vorige week schreef ik dat ik zoveel mogelijk thuis bleef, omdat ik niet ziek of verkouden wilde worden. Wat denk je? Ik ben nu dus verkouden, gelukkig alleen snot en verder geen klachten. Donderdagochtend werd ik zo wakker en ik moest ook werken. Met klachten moet je dus eerst gaan testen in het ziekenhuis van Emmen, sneltest en PCR test, wanneer de sneltest negatief is mag je aan het werk. Dus ik was al om half acht in Emmen om me te laten testen. 

Na een negatief testresultaat kon ik gelukkig gewoon aan het werk. Einde middag was ook de PCR test er en die was zoals ik al verwachtte ook negatief. Wat een gedoe allemaal om een snotneus. Een ding bedenk ik me wel, liever nu deze ellende dan over 2 weken.

De voorfoto’s die dochterlief laatst maakte heb ik verplaatst naar een speciaal mapje op mijn telefoon, ik heb ze nog niet weer bekeken. Ik kan en durf er eigenlijk gewoon niet naar tekijken, ik werd er zo verdrietig van toen ik ze de eerste keer bekeek. Ik herken dit gedrag zo enorm van de vorige keer. Precies hetzelfde deed ik met de foto’s van mijn buik voor de operatie, daar wilde ik ook niet naar kijken. Het heeft echt een tijd geduurd voordat ik naar die foto’s wilde kijken. Nu ben ik alleen maar heel blij dat ik die foto’s heb om de situatie voor en na de operatie te kunnen vergelijken.

Ik vind de tijd zo ongelooflijk snel gaan. Het is alweer 7 weken geleden dat ik voor mijn consult naar Velp reed. Toen leek 31 december best nog wel een eind weg en nu is het nog maar 2 weken en dan is het al zover. Ik heb nog steeds geen spanning of stress, denk ook niet dat ik daar heel veel last van ga krijgen, ik weet dat ik in goede handen ben die dag en heb alle vertrouwen in de arts. Eerst volgend weekend maar even de Kerst vieren, daarna nog 3 dagen werken en dan op vrijdagochtend richting Velp voor een fantastische oudejaarsdag!

Lieve groet KaReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.