"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


Bloggen en foto's ?

4 december 2021

Het is wel wat hoor, ik schreef vorige week over mijn trainingsschema en alles werd diezelfde dag anders …. De nieuwe C…maatregelen werden bekend gemaakt, sportscholen moeten om 17.00 uur dicht, daar gaat mijn ritme wat betreft trainen. Gelukkig kan ik nu nog steeds 4 keer per week in de ochtend naar de box. Dat betekent dat ik op al mijn vrije dagen op tijd ga opstaan om te trainen, dan maar vroeg naar bed. Komt allemaal goed, als ik maar kan blijven trainen tot aan de operatie, ik wil toch echt zo fit mogelijk zijn dan.

Ik had gisteren mijn hele tekst al klaar staan om een update van mijn blog online te zetten, maar op het moment dat ik dat wilde gaan doen ontving ik een paar berichten waar ik even flink van onder de indruk was. Er kan echt zomaar in een keer van alles veranderen bleek gisteren wel weer. Het kwam er op neer dat ik mij grote zorgen ging maken of mijn borstlift op 31 december wel door zou kunnen gaan. Gelukkig heb ik ’s avonds uit zeer betrouwbare bron vernomen dat ik me tot nu toe nog geen zorgen hoef te maken hierover. Dankzij dit bericht kon ik mijn zorgen een beetje loslaten, maar nog niet helemaal.  Ik hou toch echt in mijn achterhoofd dat alles nog gecanceld kan worden. Wanneer het zo zou zijn dat artsen, verzorgend personeel en materiaal nodig zijn voor de zorg in ziekenhuizen dan ben ik echt realistisch genoeg om dit te begrijpen. Ik zou vet balen en verdrietig zijn, maar dan is het is wat het is, ik kan er niks aan veranderen en ik weet dan ook dat mijn tijd nog wel komt, alleen op een ander moment.

Het is nu nog 27 dagen tot de dag van de operatie en ik ga ook gewoon door met plannen maken. Maarten komt als het goed is vlak voor de kerstdagen thuis, maar je weet het echt nooit zeker in de zeevaart, daar kan altijd zoveel veranderen op het laatste moment. Ik heb dus een back‑up plan nodig voor 31 december, gewoon voor de zekerheid. Mijn ouders zijn zo lief om me te willen brengen en halen als het nodig mocht zijn.

Een paar weken geleden heb ik al een vragenlijst van Velthuis Kliniek ontvangen en ingevuld i.v.m. de anesthesie voor de operatie. Alle informatie die ik mee had gekregen bij het consult en de informatie die ik ontvangen heb over de anesthesie heb ik al doorgenomen, voor de operatie lees ik het vast nog wel een aantal keer door. De voorgeschreven medicatie voor na de operatie heb ik ook al in huis, ik hou er niet zo van om dit allemaal op het allerlaatst te moeten doen. En ook nu ben ik weer begonnen met extra Vitamine C te nemen, net als de vorige keer. Dit advies kreeg ik van mijn sportmasseuse, zij weet zo ontzettend veel over voeding en voedingssupplementen, dus haar advies heb ik opgevolgd. Of het echt werkt ? Geen idee, ik heb geen vergelijk zonder, maar kwaad kan het in elk geval niet.

Vandaag heeft dochterlief de voorfoto’s gemaakt. Ik vind het belangrijk om straks na de operatie het verschil te kunnen zien. Ik had van voor mijn buikwandcorrectie helaas maar 3 foto’s, nu maken we er toch maar een aantal extra. Ik vind het toch echt heel heftig om mijn borsten zo op een foto te zien, in een spiegel lijkt het toch anders op de een of andere manier. Het doet me meer dan ik had verwacht en ik besef me dat ik echt zo blij ben dat ik deze borstlift ga doen. Na de operatie zal ik geregeld foto’s laten maken om te kunnen vergelijken. Net als de vorige keer, toen heeft Floor wekenlang elke zaterdag ochtend foto’s gemaakt tot ik eigenlijk geen verschil meer zag.

Voordat ik aan dit blog begon heb ik heel goed nagedacht of ik mijn hele borstlift traject zou gaan beschrijven en delen. We hebben thuis ook besproken of het wijs zou zijn om dit te doen, wil ik dat iedereen dit weet ? Maar ik wil het toch graag doen. Ten eerste omdat ik het fijn vind om dit soort dingen van me af te schrijven en ten tweede omdat ik gezien heb wat ik met het delen van mijn verhaal over mijn buikwandcorrectie bereikt heb. Uiteindelijk spreek ik met de rest van mijn gezin af dat ik mijn verhaal wel ga schrijven en delen op IG, maar dat ik geen foto’s van mijn blote borsten ga plaatsen. In een bikini of een bh is dikke prima, zo sta ik ook al wel vaker op mijn IG.

Bloggen Karins BBBlog My Boob Blog

 De kans is wel aanwezig dat de voor en nafoto’s elders op het internet komen te staan, dat vind ik zoals ik er nu over denk prima, want dat is anoniem. Die beslissing is natuurlijk ook afhankelijk van hoe het resultaat zal zijn.

Van de week stond ik onder de douche stond en keek naar beneden, toen bedacht ik mij dat ik over een paar weken een heel ander beeld ga zien dan wat ik nu zie. Want dan kijken ze niet meer naar beneden, maar naar voren. Ik vroeg aan een dame die momenteel aan het herstellen is van een borstlift hoe zij dit had ervaren en haar reactie was: Nou dan ben je echt dolgelukkig!! En weet je?? Ik geloof haar op haar woord.

Nog 27 dagen te gaan ….

Lieve groet,
KarinReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.