"My BELLY Blog"
Nieuwe Buik van A-Z


Nog een keer snijden

nacorrectie heupen buikwandcorrectie Velthuis Kliniek

Ik wilde eerst met Wiebren telefonisch bespreken of hij er nog wat aan zou kunnen doen. Zijn eerste reactie was: waarom heb je me niet eerder gebeld? Uhm ja waarom eigenlijk niet? Ik wilde niet zeuren daar kwam het eigenlijk op neer. Ik mocht langs komen in Velp zodat hij kon bekijken of hij dit nog kon verbeteren. Op 19 februari 2021 ging ik dus toch nog weer een keer naar de kliniek. Daar kreeg ik te horen dat die heup toch nog wel gecorrigeerd kon worden. Wiebren ging in ieder geval zijn best voor me doen. Hoe fijn is het om begrepen en gehoord te worden? Dit viel ook nog gewoon onder “de garantie”. Dolgelukkig was ik met dit nieuws, want dat lelijke hobbeltje bobbeltje deukje ding zou weg gaan.

En dat gebeurde op 26 maart 2021, om half 5 mocht ik me weer melden bij de kliniek. Wanneer je daar aankomt word je zoals altijd zo vriendelijk ontvangen door iedereen. Ook de verpleegkundigen en het personeel van de OK waren weer fantastisch, de meesten die er waren kende ik nog wel van de vorige keren dat ik er was. De ingreep was met al dat geklets ook zo weer voorbij. Ook nu mocht ik 2 weken niet sporten, de wond moet eerst goed genezen. Op het moment dat ik dit typ zit er nog een pleister op de wond, maar wat ik kan zien is dat mijn heup nu een strakke lijn heeft net als de andere en daar ben ik nu al heel blij mee.

Op 25 juni zal ik nog een keer naar Velp gaan voor de controle, ik ga er dan vanuit dat dit echt de laatste afspraak van dit traject zal zijn. Hopelijk kan ik dan met Wiebren nog het magazine lezen waar we samen in komen te staan.

Veel mensen begrijpen volgens mij niet precies wat plastische chirurgie inhoudt, die zien alleen de beelden in de media van gigantische transformaties van bijvoorbeeld celebs of de verhalen van mislukte operaties. Die enorme transformaties vind ik ook vaak best extreem en ik weet ondertussen ook dat niet elke plastisch chirurg aan die extremiteiten mee wil werken. Wat ik me wel altijd bedenk is dat degene die dit heeft laten doen hier bewust voor gekozen heeft. Diegene vind het mooi en zal er normaliter gelukkiger van worden.

Ondertussen volg ik op Instagram vele plastisch chirurgen en hun werk, fantastische resultaten zie ik voorbij komen van buiken, borsten, ogen, neuzen, gezichten, handen etc. Dit gaat dan vaak om cosmetische chirurgie, maar ook om reconstructieve chirurgie. Ik vind het bijzonder knap wat deze plastisch chirurgen allemaal kunnen en wat is het fijn dat ze er zijn. Respect !!

Ik ben zelf ontzettend blij dat ik de beslissing heb genomen om wel in mijn gezonde lijf te laten snijden. Het is een bijzonder traject, life‑ en mindchanging. Het gevoel van tevredenheid en geluk elke keer wanneer je jezelf in de spiegel bekijkt is onbeschrijfelijk. Ik weet wel dat als ik het over zou moeten doen dat ik hier geen seconde over zou hoeven te twijfelen. Ook niet qua keuze van arts en kliniek.

Heel mijn leven zal ik deze bijzondere ervaring met me meedragen en eraan herinnert worden door mijn litteken, welke echt fantastisch mooi genezen en licht verkleurd is. Ik ben trots op die streep, deze staat voor “een gevecht” die ik gewonnen heb van mezelf.

Liefs KarinReactie plaatsen

Reacties

Danielle
een jaar geleden

Hoi Karin,

Ik ben 7 september 2022 geopereerd bij Velthuis Kliniek in Amsterdam.
Ik heb een buikwandcorrectie.
Nou ben ik ook niet zo tevreden over mijn heupen.
Denk elke keer ach trekt wel bij, valt wel mee, het is niet zo erg.
Heeft u misschien een foto zodat ik kan zien hoe het er bij u uitzag?
Ik twijfel om de kliniek te bellen omdat arts bij de controle mij ook een beetje afwimpelde.

Groet, Daniëlle