"My BELLY Blog"
Nieuwe Buik van A-Z


Advertorial Linda.nl

1 oktober 2021

Een tijdje geleden werd ik door Velthuis Kliniek gevraagd of ik mee wilde werken aan een advertorial voor linda.nl. Het zou een portrettenserie worden van 3 vrouwen die vertellen over hun behandeling bij Velthuis kliniek. Waarom ze de keuze hadden gemaakt en wat ze van het resultaat vinden. Mijn verhaal zou goed passen in deze serie. En natuurlijk zei ik ja !

Advertorial Linda.nl voor Velthuis Kliniek interview keuze voor een buikwandcorrectie


Op een zonnige zondag ging ik samen met dochterlief naar Amsterdam, hier had ik de fotoshoot met fotograaf Stijn de Vries. Wat weer een bijzondere ervaring om mee te mogen maken, echt ongelooflijk. Kleding, make‑up, alles was geregeld. Een donkerrode korte leren jurk, bril af, haar naar achteren, lippenstift op, zo anders als in het dagelijkse leven, dat is best even wennen om dan zo gefotografeerd te worden, maar Stijn hielp hier fantastisch bij. De sfeer was goed en de shoot was eigenlijk zo voorbij.

In de week er na werd ik gebeld door een journaliste die het interview zou afnemen, ook dit was een leuk en gezellig gesprek. Een dag later had ik de eerste versie van het artikel al in mijn mailbox. Een aantal wijzigingen heb ik aangegeven en deze zijn allemaal verwerkt.  Op 20 september kwam het artikel online en wat is het tof om jezelf op de website van Linda.nl te zien.

Een paar jaar geleden had ik dit echt nooit verwacht dat ik dit zou doen of zou durven. Het was best een lange weg om hier te komen, fysiek en mentaal was hef soms een hele strijd, maar ben nog steeds zo happy met het feit dat ik die strijd met mezelf ben aangegaan. Never go back en to be continued.....

Wil je het artikel lezen op Linda.nl ? Klik hier.

Lieve groet KarinReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.