"My BELLY Blog"
Nieuwe Buik van A-Z


Inspireren & motiveren

13 september 2021

Het is vandaag precies een jaar geleden dat ik een foto van mijn buik van voor mijn buikwandcorrectie openbaar durfde te delen. Ik twijfelde enorm of ik het wel of niet zou doen. De schaamte voor die buik had ik toen echt nog steeds, ook al was die al bijna een jaar weg. Ik schreef heel stoer bij die post in hoofdletters "SCHIJT DAT BEN IK NIET MEER", maar toch deden die foto's toen echt nog heel veel met me. Veel meer dan ik had verwacht. Zoveel zelfs dat ik besloot het bericht in het archief van mijn Instagram te plaatsen. Ik werd zo ongelukkig van die foto's als ik er naar keek. Later heb ik de foto's wel weer teruggeplaatst in mijn feed, want dit hoorde gewoon bij mijn leven en bij mijn verhaal.

Nu kan je mijn voor en na foto's op vele plekken op het internet en zelfs in een magazine terug vinden. En als ik momenteel naar die 3 foto's (meer heb ik er namelijk niet) van mijn buik van voor de operatie kijk dan denk ik nu "Die buik is echt niet meer van mij". Ik heb er ondertussen echt afscheid van genomen en ik schaam me er dan ook zeker niet meer voor. Dat was toen, dat is niet meer. Nog elke dag ben ik zo blij dat ik de stap heb genomen om een buikwandcorrectie te ondergaan. Als ik nu in de spiegel kijk denk ik dit is gaaf ! Ik ben niet superslank, dat ben ik nog nooit geweest en dat zal ik ook nooit worden, zo is mijn bouw niet. Maar het is nu goed.

Voor en na foto buikwandcorrecte door Wiebren van den Berg Velthuis Kliniek Velp

Ik krijg nog wel eens een opmerking cq vraag over dat ik zoveel deel over mijn buik en wat de reden daarvan is. De reden is heel simpel. Plastische chirurgie moet geen taboe zijn, ik vind dat er open over gepraat moet kunnen worden. Daarnaast heb ik zelf geen bevestiging (meer) nodig, maar ik kan anderen wel helpen, motiveren, stimuleren of bij hun bepaalde twijfels wegnemen met mijn verhaal, ervaringen en vooral met mijn foto's. Dit is me al een tijdje meer dan duidelijk.

Ik vind het echt bijzonder dat ik ondertussen al velen heb weten te bereiken, ik kan dan ook oprecht blij voor hun zijn met de keuzes die ze maken en de resultaten die ze behalen. Als geen ander weet ik wat dit allemaal met je geluksgevoel en zelfvertrouwen doet.

Je mag alles van me weten en alles aan me vragen over mijn buikwandcorrectie en mijn hele traject, misschien kan ik je een antwoord geven. Ik praat dan natuurlijk alleen vanuit mijn eigen ervaring. Hoe ik mijn keuze heb gemaakt, hoe ik het allemaal heb beleefd, de plastisch chirurg die mij heeft geopereerd, de kliniek waar ik ben geweest, wat ik allemaal heb gedaan als voorbereiding en qua herstel en wat ik nu nog steeds allemaal doe.

Dus bij deze, heb je een vraag, wil je wat weten ?
DM me gerust 😊

Liefs KarinReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.