Jezelfst Magazine Velthuis Kliniek


In september 2020 reageerde ik op een oproep van de Velthuis Kliniek, ze vroegen mensen die mee zouden willen werken aan het magazine welke ter ere van hun 25 jarig bestaan zou worden uitgebracht, dit leek me eigenlijk wel leuk. Op een gegeven moment kreeg ik een mail of ik het leuk zou vinden om samen met plastisch chirurg Wiebren van de Berg in het magazine te komen. Maar natuurlijk wilde ik dat!

Een geweldig leuke en gezellige vrijdagmiddag heb ik samen met Wiebren, de fotograaf Mark
Kuijpers en de rest van de crew van Velthuiskliniek en het reclamebureau Notomato gehad op de hei van het Rozendaalse Veld tijdens de fotoshoot.

Later die middag gingen we samen aan een picknicktafel in gesprek over zijn prachtige werk als plastisch chirurg, (champagne) navels, mijn nieuwe buik en nog veel meer. Journaliste Karin Kuijpers wist van dit bijzondere gesprek een mooi artikel te maken over de klik tussen arts en cliënt, de champagnenavel, buxushaagjes en een nieuwe buik. Tevens werd hier besproken dat mijn foto's van voor en na mijn buikwandcorrectie in het magazine zouden komen.

Het artikel "In de camper met plastisch chirurg Wiebren van den Berg en cliënt Karin Abbink" en het artikel met mijn voor- en na foto's in het Jezelfst Magazine zijn voor mij een dierbaar aandenken aan mijn operatie.


"Hij, Wiebren, verricht elke week wel een buikwandcorrectie. Zij, Karin, onderging die buikwandcorrectie één keer in haar leven. “Dus moest het goed gebeuren”, vertelt de histologisch analiste aan een picknicktafel op het Rozendaalse veld, waar de fotoshoot is. De hei bloeit, de zon schijnt".

Over de klik tussen arts en cliënt, de champagnenavel, buxushaagjes en een nieuwe buik.

Het artikel "In de camper met plastich chirurg Wiebren van den Berg en cliënt Karin Abbink" uit het Jezelfst Magazine is ook te lezen op de website van Velthuis Kliniek. 

Wil je het artikel lezen? Klik hier of op bovenstaande afbeelding.


Behind the scenes op het Rozendaalse Veld met de complete crew.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.