Velthuiskliniek.nl


Ook na mijn borstlift heb ik mijn ervaringsverhaal geschreven voor de website van Velthuis Kliniek. Hierin vertel ik waarom ik voor mijn borstlift koos, hoe ik het consult, de dag van de operatie en mijn herstel heb ervaren. 

Wil je dit artikel lezen?
Klik hier of op de afbeelding,


Op de website van Velthuis Kliniek kan je tussen alle andere borsten ook de voor- en foto's van mijn borstlift door drs. Wiebren van den Berg terug vinden.

Wil je alle voor en na foto's bekijken? 
Klik hier of op de afbeelding.


Mijn ervaringsverhaal van mijn buikwandcorrectie staat op de website van Velthuis Kliniek. Hier vertelde ik over mijn afvallen, Crossfit, de keuze van arts, de voorbereidingen op de operatie, mijn herstel en wat deze operatie met mijn zelfvertrouwen heeft gedaan.

Wil je dit artikel lezen?
Klik hier of op de afbeelding.


Op de website van Velthuis Kliniek kan je tussen alle andere buiken ook de voor- en foto's van mijn buikwandcorrectie door drs. Wiebren van den Berg terugvinden.

Wil je alle voor en na foto's bekijken? 
Klik hier of op de afbeelding.


In september 2020 reageerde ik op een oproep van de Velthuis Kliniek, ze vroegen mensen die mee zouden willen werken aan het magazine welke ter ere van hun 25 jarig bestaan zou worden uitgebracht, dit leek me eigenlijk wel leuk. Op een gegeven moment kreeg ik een mail of ik het leuk zou vinden om samen met plastisch chirurg Wiebren van de Berg in het magazine te komen. Maar natuurlijk wilde ik dat!

Een geweldig leuke en gezellige vrijdagmiddag heb ik samen met Wiebren, de fotograaf Mark Kuijpers en de rest van de crew van Velthuiskliniek en het reclamebureau Notomato gehad op de hei van het Rozendaalse Veld tijdens de fotoshoot.

Later die middag gingen we samen in gesprek over zijn prachtige werk als plastisch chirurg, (champagne) navels, mijn nieuwe buik en nog veel meer. Journaliste Karin Kuijpers wist van dit bijzondere gesprek een mooi artikel te maken over de klik tussen arts en cliënt, de champagnenavel, buxushaagjes en een nieuwe buik.

"Hij, Wiebren, verricht elke week wel een buikwandcorrectie. Zij, Karin, onderging die buikwandcorrectie één keer in haar leven. “Dus moest het goed gebeuren”, vertelt de histologisch analiste aan een picknicktafel op het Rozendaalse veld, waar de fotoshoot is. De hei bloeit, de zon schijnt".

Het artikel "In de camper met plastich chirurg Wiebren van den Berg en cliënt Karin Abbink" uit het Jezelfst Magazine is ook te lezen op de website van Velthuis Kliniek. 

Wil je het artikel lezen? Klik hier of op de afbeelding.


Eind juni 2021 werd ik door Velthuis Kliniek gevraagd of ik mee wilde werken aan een advertorial voor de website van LINDA.NL. voor een portrettenserie van drie vrouwen die bij Velthuis Kliniek een behandeling hadden ondergaan.

In deze portrettenserie vertellen deze drie vrouwen over hun overweging van hun behandeling bij Velthuis Kliniek, waarom ze de keuze voor hun behandeling gemaakt hebben en wat ze van het uiteindelijke resultaat vinden.

Enthousiast als ik ben zei ik natuurlijk direct ja op deze vraag. 

Er volgde een gezellig telefonisch interview met een dame van LINDA.NL. En ging ik op een warme zondag in juli samen met Floor naar Studio 13 in Amsterdam voor een toffe fotoshoot met fotograaf @stijndevriesss voor het artikel voor LINDA.NL. Een fantastische ervaring om mee te maken. Weer een stap uit mijn comfortzone en iets waar ik onwijs trots op ben.

Advertorial @linda
Fotografie Stijn de Vries
Styliste Kiki Vogels
Visagie Kris van Laerhoven

Wil je het artikel lezen? Klik hier of op de afbeelding.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.