"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


33 Days to go!

5 februari 2023
Nog even en dan mag ik me weer melden bij plastisch chirurg Wiebren van den Berg van Velthuis Kliniek in Velp voor mijn ooglidcorrectie en het littekencorrectie onder mijn linkerborst. Er zijn nog precies 33 dagen te gaan tot 10 maart, de tijd vliegt voorbij. 33, ik vind het een mooi getal, het was namelijk ook het startnummer van Max Verstappen voordat hij kampioen werd. Ik heb wat met getallen en datums. Zo kijk ik bijvoorbeeld bijna elke dag om 14.04 uur op mijn telefoon om te checken hoe laat het is. Mijn verjaardag is op 14.04…… Als ik het dan toch over mijn verjaardag heb, dit jaar is het voor mij een speciaal jaar, want ik word gewoon 50! Jeetje dat klinkt best serieus oud, maar 50 is voor mij gewoon maar een getal. Ik voel me dan ook absoluut geen 50, want ik voel fitter, energieker, sterker, trotser, slanker, mooier en sexyer dan ooit. Op deze manier ouder worden is voor mij dan ook echt geen straf.

Borstlift ankermethode velthuis kliniek Wiebren van den Berg plastische chirurgie

Mijn feestje is gepland, de locatie is geregeld, de catering is besproken en de gastenlijst is compleet, binnenkort kunnen de uitnodigingen verstuurd worden. Ik heb er zin in, maar ik ben alleen wel benieuwd hoe ik er dan uitzie. Mijn feestje vier ik namelijk 3.5 week na mijn ingreep, die tiet is natuurlijk voor niemand zichtbaar, maar die ogen wel. Het is ook echt wat voor mij om de eerste weken als een soort van pandabeer door het leven te moeten. Ik hoop dus van harte dat dit allemaal een beetje meevalt, dat het er dan toch een beetje toonbaar uitziet en anders bestaat er ook nog iets als make-up om te camoufleren. Een ding weet ik wel en dat is dat het aantal selfies de eerste weken op Instagram een stuk zal gaan dalen. Alhoewel? Misschien ook wel niet…..

Nog 33 dagen dus en ik heb er echt zin in, voor zovelen nog steeds onbegrijpelijk dat ik dat zo zie, voel en zeg, maar gelukkig ken ik ondertussen vele andere dames die dit wel begrijpen en er net zo over denken. In mijn vorige stuk dat ik deelde uitte ik mijn zorgen over de lokale verdoving, maar ik heb begrepen dat dit echt allemaal goed gaat komen en ik heb dat nu dan ook maar helemaal losgelaten. Ik ga het 10 maart allemaal ervaren. Ik ben zo ontzettend benieuwd wat we kunnen bereiken met de correctie van het litteken onder mijn linkerborst, gaat het echt mooier worden? Ik hoop het zo. Ik heb het volste vertrouwen in de arts, maar ook in mijn lijf, want ik weet dat die twee samen prachtige littekens kunnen maken. Dit hebben mijn andere littekens allang bewezen. Ik heb vorig jaar gewoon pech gehad met dit litteken en wat de trigger hiervan is geweest zal nooit helemaal duidelijk worden.

Ik ben me al weken aan het voorbereiden op de ingreep door goed op mijn voeding te letten en consequent te trainen. Ik wil dan gewoon weer zo fit mogelijk zijn, dit is voor het herstel positief, maar ook voor mijn terugkeer na zes weken in de Crossfitbox. Zes weken niet mogen sporten lijkt nu weer zo ontzettend lang, ik zie er ook wel een beetje tegenop, maar ik weet dat ze ook wel weer zo voorbij zijn. Ik heb me altijd strikt aan de regels van de arts gehouden na een ingreep en dat zal ik nu ook doen. Wiebren wil voor mij “de uitdaging” aangaan om mijn litteken mooier te maken, ik mag, kan, wil en ga dit dan ook absoluut niet verprutsen. Wat ik al vaker heb geschreven, een herstel kan je maar een keer doen en dan moet je deze gewoon goed doen.

Ik ben momenteel dus veel in de Crossfitbox te vinden, zo’n vijf uur per week. Het trainen gaat echt heel goed, ik ben blessurevrij en kan dus echt volop knallen. Ik ben dan ook constant op zoek naar mijn uitersten, daag mezelf uit en verleg mijn grenzen steeds weer een stukje verder. Zo tof om mijn progressie te zien en te voelen, want vorig jaar heb ik door verschillende omstandigheden maandenlang stil gestaan.

Binnenkort start The Crossfit Open, de wereldwijde qualifier voor The Crossfit Games en ik voel me fit genoeg om mee te doen. Een keer eerder heb ik meegedaan en dat was in 2019 voor mijn buikwandcorrectie. Gedurende drie weken voeren duizenden Crossfitters wereldwijd wekelijks een voorgeschreven workout uit, je resultaat wordt gelogd en dan weet je wat je ranking is. Uiteindelijk gaan de allerbesten naar The Crossfit Games in Amerika. Ik maak me geen enkele illusie, het is gewoon tof en gezellig om mee te doen en te zien dat je op zo’n moment soms net iets meer kan dan dat je zelf denkt. De workouts van The Open vallen precies in de drie weekenden voor 10 maart, ik kan dus nog even compleet los gaan voordat mijn zes weken rust begint. 

Borstlift ankermethode velthuis kliniek Wiebren van den Berg plastische chirurgie

In de afgelopen jaren heb ik echt zoveel gechat met verschillende dames over plastische chirurgie, dit komt natuurlijk doordat ik mijn verhaal open en eerlijk deel en heel toegankelijk ben voor alle vragen die deze dames hebben voor, tijdens en na hun operaties. Ik probeer altijd uit mijn eigen ervaringen te antwoorden. Sommige contacten zijn tijdelijk, anderen zijn blijvend. Ondertussen heb ik al een aantal dames in levende lijve ontmoet en het is zo bijzonder dat op deze manier vriendschappen kunnen ontstaan.

Volgende week staat er weer een superleuke date op de planning, dan ontmoet ik Jantina. Ik heb al eens eerder over haar geschreven, want zij was de aanleiding dat ik iets meer dan twee jaar geleden opnieuw contact opnam met de arts in verband met het “hobbeltje bobbeltje deukje ding” op mijn rechterheup. We chatten ondertussen al bijna drie jaar, eerder woonde zij ook in Hoogeveen en trainde ze in de box waar ik nu train. Op het moment dat ik daar startte met trainen vertrok zij voor haar grote liefde uit Hoogeveen. We liepen elkaar gewoon net mis. En daar gaat nu verandering in komen, we gaan elkaar ontmoeten en live spreken. Dit alles samen met Corina, die ons beiden kent. We gaan vast een toffe en gezellige avond hebben met ons drietjes. En eerlijk ik verwacht niks anders dat er volop gekletst gaat worden over vooral Crossfit, buiken en borsten...... 

Borstlift ankermethode velthuis kliniek Wiebren van den Berg plastische chirurgie

De vriendschap met Corina is voor mij wel de meest bijzondere die op deze manier is ontstaan, we hebben een soortgelijk verhaal, snappen elkaar zo goed, denken over veel dingen hetzelfde en daarnaast motiveren en inspireren we elkaar. We wonen allebei in Hoogeveen, zijn beiden gek op Crossfit, zijn geregeld samen in de box te vinden voor een goede en gezellige training, hebben elke dag wel even contact, hebben goede gesprekken en maken veel lol en nog veel meer toffe foto's samen. We zijn beiden oprecht trots op wat we hebben bereikt en de gunfactor voor elkaar is groot. Het is dan ook zo fijn om zo'n maatje in je leven te hebben en ook dit gevoel delen we dan weer samen.

Afgelopen vrijdag appte ze me dat ze de volgende dag nog even naar Hunkemöller wilde, er is sale en daar moeten wij natuurlijk wel bij zijn. We besluiten de volgende dag na de gymnastics training in de box samen even te gaan kijken of er nog wat leuks voor ons is. En ja natuurlijk is er wat leuks voor ons! Voor mij is er nu echt keuze genoeg, want ik hoef niet meer die ene zwarte gladde stevige bh die ik altijd had te kopen. Ik kan nu eigenlijk alle modellen bh’s dragen wat ik wil en dat doe ik dan ook met veel plezier. Het liefst met zoveel mogelijk kant of eentje waarbij mijn boobs nog mooier dan mooi uitkomen. Mijn enorme onderbroeken zijn al tijden geleden verbannen uit mijn kast en allemaal vervangen door de meest kleine strings. Zwart heeft nog altijd mijn voorkeur, maar een ander kleurtje is nu ook meer dan oké voor mij. Ik verlaat de winkel die ochtend dan ook met een tas vol lingerie met kant, touwtjes, goud en in prints en kleuren die ik eerder nooit had gekocht. Thuis pas ik de verschillende setjes aan en kan niks anders dan happy zijn, alles past en het staat ook nog eens zo waanzinnig mooi. Jee wat tof is dit, ik ben bijna 50 en nog nooit eerder was (sexy) lingerie kopen zo leuk als dat het nu is. 

Nog 33 dagen en dan mag ik dus weer onder het mes, kom maar op, ik heb er echt zin in en eigenlijk ben ik er allang meer dan klaar voor!

Liefs Ka!Reactie plaatsen

Reacties

Patricia Rang
een jaar geleden

Wat een leuk verhaal weer karin
We kennen elkaar helemaal niet zo goed maar ik ben zelfs heel erg blij voor jou. Je resultaten en ondat je zo trots trots op jezelf bent met wat je zo nu al bereikt heb.33 dagen kan je vertellen die zijn sowieso zo voorbij. Leuk dat je er ook leuke contacten aan over gehouden heb en zeker een bestie ook omdat ze gewoon lekker in de buurt woont. Ik kan ook met recht zeggen snap dat je trots ben op jezelf ben het namelijk ook op mezelf al weer een paar weken ook al ven ik er nog niet helemaal. Maar als het resultaat er echt pas is na 6 a 12 mnd kan ik ook alleen nog maar trotser worden op mezelf. Ga je goed en ga zeker mee aftellen met je en ook zo benieuwd naar je ogen want dat zou ik ook graag willen 🤣wat is daarna het volgende hahaha 🤔😉🥰