"My BELLY Blog"
Nieuwe Buik van A-Z


Make dreams come true & Reacties


Het prettige gesprek, de klik met de arts, drs Wiebren van den Berg, en zijn uitleg resulteerden erin dat ik de kliniek uitliep met een operatiedatum in mijn handen en wel op 22 november 2019. Het was een bewuste keuze van mij om zo lang te wachten, dit ivm onze geplande vakantie naar New York en Maarten had ten tijde van de operatie dan verlof en kon alle zorg op zich nemen . Ik hoefde niet verder te zoeken naar een andere arts, ik had hier zo’n goed gevoel bij, alle verwachtingen die ik had klopten helemaal. Ik was dolgelukkig want mijn droom zou nu echt werkelijkheid gaan worden.

dreams buikwandcorrectie liposuctie

De kosten van de operatie kwamen geheel voor mijn eigen rekening. Geen enkele verzekeringsmaatschappij zou in mijn situatie de operatie vergoeden. De eisen zijn streng, maar eerlijk gezegd vind ik dit ook terecht. Een buikwandcorrectie met liposuctie is een hele investering, maar dan wel een goede investering namelijk IK !! Gelukkig had ik de mogelijkheid om de operatie zelf te betalen.

In mijn omgeving werd er heel verschillend gereageerd op mijn besluit om een buikwandcorrectie te ondergaan. De meeste reacties waren heel positief, die mensen waren oprecht blij voor me. Maar er waren ook zeer zeker mensen die het niet begrepen. Waarom laat je in je gezonde lijf snijden, je ziet er toch prima uit, je kan toch wat meer trainen en buikspieroefeningen doen, je bent zoals je bent je moet dat gewoon accepteren. Allemaal goed bedoelde opmerkingen, maar ik kon en wilde daar verder niks mee. Ik had mijn beslissing toch al genomen, ik ging ervoor!

Met mijn toenmalige werkgever had ik het zo kunnen regelen dat ik me gewoon ziek mocht melden na de operatie om te herstellen. Hier had ik wel geluk mee, want niet elke werkgever blijkt dat te doen. Half oktober besloot ik wel te gaan solliciteren op een andere functie in het ziekenhuis bij ons in Hoogeveen, ik werd aangenomen en nam per 31 december ontslag in het ziekenhuis van Zwolle. Dit betekende ook dat ik na mijn operatie ook niet meer terug zou keren op mijn werkplek. Op 13 januari zou ik in Hoogeveen starten met mijn nieuwe functie op de afdeling Pathologie. Een nieuwe start met een nieuwe ik!Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.