"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


Narcose en oudejaarsavond

11 december 2021

Vorige week sprak ik het met een van mijn coaches in de crossfitbox over mijn borstlift, de pauze die ik moet nemen na de operatie en natuurlijk ook over het starten met crossfit na mijn herstel. Hij zal me gaan helpen met een trainingsschema, want ik zal dit toch op een goede en veilige manier moeten gaan doen door te kijken hoe mijn lichaam reageert op alle oefeningen die bij crossfit aan bod komen. Ook de gewichten die ik lift zal ik dan weer moeten gaan opbouwen. De vorige keer heb ik dit op een goede manier gedaan en ga er dan van uit dat het dit keer ook goed komt.

My Boob Blog Borstlift Velthuis Kliniek Velp Crossfit

Geregeld krijg ik de vraag of ik de komende operatie niet spannend of eng vind. Eerlijk? Nee ik vind de operatie niet spannend en zeer zeker niet eng. Ik ben in ieder geval nog niet zenuwachtig, ik heb er alleen maar heel veel zin in. Er zal vast wel wat gezonde spanning gaan komen hoor tegen de tijd dat het echt zover is. Maar ik zie niet op tegen de narcose, ben niet bang voor prikken en ook niet voor snijden. Daarbij begreep ik ook van anderen dat de pijn achteraf erg meevalt. En dan heb ik ook nog eens het volste vertrouwen dat Wiebren er iets heel moois van gaat maken.

Ik ben als kind een aantal keren geopereerd en elke keer was ik echt doodziek na een narcose. Twee jaar geleden na mijn buikwandcorrectie heb ik dus gewoon echt helemaal niks gemerkt van de narcose, ik had alleen maar heel erg lekker geslapen. Later heb ik ook niks anders aan mezelf gemerkt wat door de narcose zou kunnen komen, ook conditioneel niet. De narcosemiddelen zijn gelukkig een stuk beter geworden in al die jaren.

Ik begin me momenteel steeds wat meer af te zonderen van de buitenwereld. Er zijn zoveel mensen ziek, ze hebben of het welbekende virus of ze zijn gewoon vreselijk verkouden. Ik heb het virus in februari van dit jaar gehad en ben gevaccineerd, maar ik wil toch proberen om niet ziek of verkouden te worden. Alleen al een gewone verkoudheid geeft al zoveel ellende met testen, afzonderlijk werken etc etc. En het blijkt toch dat je het virus ook gewoon voor een tweede keer kan krijgen. Volgende week kan ik mijn boosterprik al gaan halen, ik ben daar wel blij mee. Ik werk en sport nog, daarnaast blijf ik zoveel mogelijk thuis en probeer alleen voor het noodzakelijke in de winkel te komen om maar zo min mogelijk contacten te hebben.

Op mijn telefoon heb ik een app staan die de dagen voor me aftelt (alsof ik het anders niet weet … ) en ik zie het getalletje steeds verder dalen. Over 20 dagen heb ik de operatie al achter de rug op het tijdstip dat ik dit typ. Dan begint oudejaarsavond en worden er oliebollen gegeten en wordt er champagne gedronken. Ik zal die avond niet meedoen, ik vier die avond gewoon mijn eigen feestje met een paracetamolletje en wat naproxen. Ik kijk er naar uit !

Liefs KarinReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.