"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


Stresskip

5 November 2021

Nadat ik vorige week mijn verhaaltje getypt had, appte ik met de senior van mijn afdeling op het werk. Dolblij typte ik naar haar : Ik heb een datum 31 december !! Toen bleef het even stil aan de andere kant en na een tijdje kwam de tekst : maar dat is midden in de kerstvakantie … Ik kon alleen maar denken Neeeh F…..ck !!! Ik had overlegd dat ik vrij kon nemen in januari, maar dat ik wel rekening zou houden met de kerstvakantie. In mijn enthousiasme dat ik op 31 december al geopereerd zou kunnen worden had ik echt nooit meer aan deze vakantie gedacht. 

Stress Crossfit borstlift

Ik hoef met de schoolvakanties geen rekening meer te houden en neem ook niet vaak meer vrij in deze weken, ook om dan de collega’s met kleinere kinderen wel deze mogelijkheid te geven. Mijn senior appt me nog : maak je niet druk, maandag kijken we ernaar en dan overleggen we verder.

Maak je niet druk is heel makkelijk zeggen, want ik weet van mezelf dat ik dat dus niet kan, ik kan mezelf om zoiets helemaal maf maken. Alles stond gewoon even compleet op de kop.... De slechtste scenario’s gaan door mijn hoofd en ik slaap het hele weekend bijna niet. Op maandag bespreken we alles, vertel ik de collega’s van mijn plannen en mijn domme actie, er moet nog even goed naar de planning gekeken en overlegd worden. Gisteren (donderdag) hoorde ik dan een definitief JA ! Wat een opluchting alles kan doorgaan. Ben zo blij !

Deze week kon ik na een pauze van 16 dagen eindelijk weer trainen. Ik heb in die periode niet getraind, omdat ik “in between boxes” was. Maandag begon ik dus in een nieuwe Crossfit box, ik pak gelijk weer mijn trainingsritme op en plan 5 trainingen deze week. Het is even wennen en afzien, veel spierpijn, maar ow zo fijn om weer bezig te zijn. Ik denk dat het heel goed voor me was dat ik weer met een barbell kon spelen en tot mijn uiterste kon gaan deze week. Op deze manier kon ik mijn hoofd leeg maken en ook weer rustig worden.

Ik heb nu ook maar een doel en dat is om zo fit mogelijk zijn voor de operatie. Ik ben fit en sterk, dat durf ik van mezelf wel te zeggen. Ik ben zelfs nog fitter dan 2 jaar geleden, toen kwam het goed, dus nu ook wel. Qua voeding heb ik ook alles op de rit.

Deze week spreek ik nog een hele tijd met een dame die ik ken via Instagram. Zij heeft een aantal jaar geleden een borstlift gehad, ook bij Velthuis kliniek alleen bij een andere arts. Ze vertelt me uitgebreid over haar operatie, herstel en ervaring. Ze is nog steeds heel blij met haar keuze. Haar kan ik alles vragen.

Ondertussen ben ik ook in contact gekomen met een dame die net herstellende is van een borstlift, zij heeft nog een buikwandcorrectie als wens. Net andersom als bij mij dus. Tof om te zien hoe haar herstel gaat en hoe blij ze is met haar nieuwe borsten. Ik zie foto’s en ze zijn prachtig, ik krijg nu echt steeds meer zin in 31 december !!

Toch wel grappig om te zien hoe je elkaar op deze manier kan ondersteunen in een proces. Ik vind dit heel fijn en zie nu ook even de andere kant van wat ik vaak doe met mijn ervaring van mijn buikwandcorrectie naar anderen.

Nog 56 dagen te gaan !! Kom maar op !!

Veel liefs,
Ka

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.