"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


The End.... 

27 Augustus 2022

Daar ben ik weer! Het is al eventjes geleden dat ik voor het laatst wat schreef hier, mijn inspiratie was gewoon even op, ik had wat zorgen en stress, ik voelde me niet fit en mijn energie was compleet weg. Ik besloot daarom om even wat afstand te nemen van mijn blog en alles wat daar bij komt kijken. Ondertussen zijn er nu dus meer dan drie maanden voorbij nadat ik mijn laatste blog met jullie deelde en ik denk dat het nu wel tijd is om jullie wat bij te praten. Heel eerlijk, ik moet wel toegeven dat ik al wel 20 keer begonnen ben met het schrijven van dit blog, maar het lukte me steeds niet om de juiste woorden te vinden en het af te maken, ik denk dat ik er nog niet klaar voor was en nu ben ik dat dus wel.

Borstlift ankermethode velthuis kliniek Wiebren van den Berg plastische chirurgie Karin Abbink My boob blog

Er is best wel veel gebeurd in de afgelopen drie maanden. We hebben een heerlijke vakantie gehad in Griekenland, waar we hebben genoten van de zee, de zon, de natuur, de Griekse mensen en vooral het heerlijke eten. De temperaturen waren zeer goed, waardoor ik gewoon heerlijk de hele dag in mijn bikini kon vertoeven. Wat voelde ik me daar heerlijk en zelfverzekerd in. Mijn broekjes raak ik niet meer kwijt onder die rol en voor het eerst in mijn leven zitten bikinitopjes fantastisch mooi. Nog steeds loop ik thuis bij mooi weer het liefst de hele dag in mijn bikini rond en dat doe ik dan ook gewoon lekker. Het huishouden, de was, de tuin, alles kan gewoon gedaan worden in bikini is mijn idee hoor. 

In de week voor onze vakantie hoorde ik dat ik aangenomen was bij mijn vorige werkgever, ik ging terug naar “mijn oude ziekenhuis”. Ik kon mijn toenmalige baan opzeggen, ik kon een situatie die mij veel stress en verdriet gaven voorgoed verlaten en dit voelde voor mij als een echte bevrijding. Ik werk nu als medisch secretaresse op de afdeling Medische Beeldvorming (röntgen, echo CT en MRI) van het ziekenhuis in Meppel. Voor mij een compleet nieuwe afdeling en ik mag weer allemaal nieuwe dingen leren, iets wat ik graag wil en doe. Het patiëntencontact wat ik zo miste heb ik terug, geen dag is hetzelfde hierdoor en het allerbelangrijkste van alles is dat ik daar mag stralen en mag zijn wie ik ben! En wat voelt het goed om terug te zijn in Meppel! De reacties van artsen, collega’s, leidinggevenden met wie ik eerder samenwerkte en de vele andere medewerkers die ik ken uit de wandelgangen zijn hartverwarmend wanneer we elkaar weer treffen. Het voelt als een soort van thuiskomen voor mij. Ik heb een goede keuze gemaakt, dat is me meer dan duidelijk. 

Na het nieuws van mijn nieuwe baan en tijdens onze vakantie kwam ik tot rust, ik knapte gelukkig weer op en mijn energie kwam ook terug. Na de vakantie ben ik mijn Crossfit trainingen weer rustig gaan opbouwen en die gaan nu ook weer goed. Ik probeer zo consequent mogelijk te trainen, dat betekent dat ik weer 4 a 5 keer per week in de Crossfitbox te vinden ben. Wanneer ik voel dat het nodig is om een dag extra rust in te lassen dan neem ik die nu wel sneller als voorheen. Ik geloof dat ik een goede balans heb gevonden hierin. Qua voeding mag ik eigenlijk een stukje strenger zijn voor mezelf, dat lukt nog even niet maar ik weet dat dat ook wel weer goed komt, alles op z’n tijd. Stap voor stap.

Crossfit borstlift plastische chirurgie  karin abbink velthuiskliniek wiebren van den berg ankerlift

In mijn vorige blog showde ik het resultaat van mijn borstlift met jullie, onwijs spannend vond ik het om deze foto’s online te zetten. Wat zullen de reacties zijn bedacht ik me, maar waar maakte ik me eigenlijk druk om, want de reacties waren alleen maar goed! Naar mijn idee kan dit ook niet anders, want het resultaat is gewoon waanzinnig mooi. En ach er zullen ook vast mensen zijn die kritiek hebben, want die heb je altijd en overal, de zogenoemde azijnzeikerds. Wat ik ondertussen wel geleerd heb is dat het toch het belangrijkste is wat ik van mijn boobs vind en dat de mening van een ander er absoluut niet toe doet.

Mijn boobs zijn echt prachtig, de vorm is echt fantastisch en voor de potloodtest slaag ik niet meer… Nah ja, helemaal zeker weet ik het eigenlijk nog niet….. Ik heb de test nog niet zo lang geleden voor de zekerheid toch maar even gedaan hoor, zo gek ben ik dan ook wel weer. Ik schrok, want het potlood bleef aan de linkerkant dus gewoon hangen. Ok het was 32 graden buiten, binnen een graadje of 26, best een zweterig weertje dus. Het potlood bleef volgens mij dus gewoon plakken in plaats van hangen…… tenminste dat hoop ik dan maar, want er was me gezegd dat ik voor de potloodtest niet meer zou slagen na mijn borstlift. In de winter doe ik het nog wel een keer over voor de zekerheid.

Borstlift ankermethode velthuis kliniek Wiebren van den Berg plastische chirurgie

Het is nu bijna acht maanden na de operatie en mijn littekens zijn al heel veel lichter geworden, dat gaat de goede kant op, ze zijn ook niet echt heel opvallend vind ik. Vooral de littekens van de rechterborst zijn mooi. De linkerborst is jammer genoeg een beetje een ander verhaal. Het litteken rond de tepelhof en het verticale litteken zijn gelukkig net zo mooi als die van de rechterborst. Alleen het horizontale litteken, degene onder de borst, is helaas niet zo mooi geworden. Tien dagen na de operatie is de wond van de linkerborst in het midden op het punt waar de littekens bij elkaar komen door de arts opengemaakt in verband met een beginnende ontsteking, dit zie je dus onder de borst goed terug in de vorm van een onregelmatig driehoekig litteken. 

Daarbij werd het litteken op een gegeven moment licht hypertrofisch (die jeuk en roodheid waar ik eerder over schreef) en nu is deze ook nog eens over de gehele lengte een stuk breder geworden, gemiddeld 1 cm, de kleur is nu oké, gelukkig maar.

Op zich is dit litteken (voor een ander) niet altijd in het zicht, want het gehele litteken valt onder mijn borst en ik loop natuurlijk ook niet de hele dag met blote borsten rond. Maar ik zie het litteken wel elke dag en ik baal er echt flink van, daar ben ik ook gewoon eerlijk in. Zoals ik er nu naar kijk is topless zonnen in het openbaar verleden tijd voor mij. Ik heb een paar weken geleden contact opgenomen met de arts en hem de foto’s van het litteken laten zien. Wat ik begrepen heb is het dikke pech, want littekens zijn nu eenmaal lastig, dit kan gewoon gebeuren. Het is nooit te voorspellen hoe een litteken geneest, daar heb je weinig grip op. Mijn verzorging was en is nog steeds goed, meer heb ik niet kunnen doen en kan ik nu ook niet meer doen.

En wat nu dan? Afwachten hoe het litteken zich verder ontwikkelt. Is littekencorrectie een optie? Het risico op wederom hypertrofie is dus groot wanneer er op dezelfde plek opnieuw gesneden wordt. Tevens zou ik dan ook weer moeten herstellen. Daarbij vraag ik mezelf nu ook af of een correctie invloed zou kunnen hebben op het resultaat van de borstlift? Is het me dat waard wanneer dit prachtige resultaat zou veranderen? Zoals ik er nu over denk ik van niet. Dan zit er eigenlijk nog maar een ding op en dat is accepteren…. Voor nu vind ik dat echt nog heel lastig om het litteken zo te laten, maar ik geef ik echt nog even de tijd en wacht af hoe het litteken zich verder ontwikkelt. Lukt accepteren me uiteindelijk toch echt niet, dan zal ik hierover in gesprek moeten gaan met de arts om te kijken of het haalbaar is om het litteken toch operatief te corrigeren. Voor nu moet ik dus eerst nog geduld hebben.

Er valt zeer zeker niemand wat te verwijten, dat is gewoon een feit, dit risico heb je nou eenmaal bij een operatie en daar was ik me zeer zeker van bewust voordat ik me liet opereren. En even voor de duidelijkheid, spijt van de hele ingreep heb ik echt nog geen enkele seconde gehad hierdoor, want het resultaat is verder zo ontzettend mooi, zoveel mooier dan ik ooit had durven dromen en zonder enige twijfel zal ik zo weer op de operatietafel gaan liggen wanneer dit nodig zou zijn.

Borstlift Buikwandcorrectie Karin Abbink blog blogger Karins BBBlog Wiebren van den Berg Velthuiskliniek voor en na afvallen transformatie trots

Mijn keuzes voor plastische chirurgie waren de beste keuzes die ik ooit heb kunnen maken, ik heb het precies zo gedaan zoals ik het wilde doen en daar ben ik zo trots op. Ik voel me beter en fijner in mijn vel dan ooit en ik kijk met veel plezier naar mijn spiegelbeeld. Ik weet zo goed waar ik vandaan kom, hoe het vroeger was en wat ik in de afgelopen jaren bereikt heb. Ik ben realistisch als ik naar mijn beeld kijk, mijn lijf is echt niet perfect, maar dat hoeft voor mij ook niet. Er zitten her en der echt nog wel wat kwabjes, maar ik ben tevreden met wat ik zie en hoe ik me daarbij voel. Ik heb een strijd geleverd tegen de kilo’s en ik heb deze gewonnen. Ik mag en kan gewoon niet verslappen hierin, ik wil nooit terug naar toen, ik heb gewoon echt levenslang.

Mooie woorden om dit blog af te gaan sluiten vind ik, want ik heb nu zo’n beetje wel alles geschreven en gedeeld over het waanzinnig toffe traject van mijn borstlift (en buikwandcorrectie) wat ik erover kon en wilde schrijven. Het traject van mijn operatie en het herstel is klaar, ik ga dit voor zover het me lukt wat meer loslaten. Helemaal loslaten gaat me nooit lukken, dat hoeft wat mij betreft ook niet en dat kan ook absoluut niet, want elke dag word ik meer dan eens herinnert aan de keuze die ik heb gemaakt voor plastische chirurgie. Ik ga het dan ook maar gewoon anders vasthouden in plaats van loslaten! Ik ga vooral volop genieten van die prachtige buik en die waanzinnige tieten! Voor nu is dit dus het laatste blog wat ik schrijf voor “My Boob Blog’.... misschien komt er ooit nog wel een vervolg, wie weet……. 

Schrijven vind ik fijn en ook nog eens erg leuk om te doen, daarom heb ik me voorgenomen om hier op mijn blog actief te blijven, zo blijven ook mijn verhalen van mijn buikwandcorrectie en borstlift en alle verzamelde informatie voor anderen beschikbaar. Mijn blogs zullen dan ook gaan over de andere dingen die me bezighouden in het dagelijkse leven. Hoogstwaarschijnlijk zullen de welbekende onderwerpen afvallen, Crossfit, buik, borsten en plastische chirurgie ook geregeld voorbij blijven komen, daar twijfel ik niet aan, want dit zijn wel de onderwerpen die ontzettend belangrijk voor me zijn en die me bezig houden.

Binnenkort volgt er sowieso nog een “Grande Finale”, die afspraak is al gemaakt…..
Nieuwsgierig? Nog even geduld, via mijn Instagram zal ik dit gaan delen met jullie.

Thanks voor het lezen,
Heel veel liefs en knuffels Karin


"Take your dream, start taking action, and before you know it your dream will be a reality."

Borstlift ankermethode velthuis kliniek Wiebren van den Berg plastische chirurgie Karin Abbink My boob blog trots zeilboot griekenlanf]d

Griekenland juni 2022, de foto waar ik het meest f&cking TROTS op ben!!! Reactie plaatsen

Reacties

Naomi
2 jaar geleden

Ik ben nieuwsgierig naar de Grande Finale ☺️

Abbink
2 jaar geleden

Stay tuned!!!

Bellyfriend H
2 jaar geleden

Prachtig, precies zoals het is...anders vasthouden 😍

Karin
2 jaar geleden

Thanks lieve H 🥰🥰
Belly Friends Forever!