"My BELLY Blog"
Nieuwe Buik van A-Z


Interview Lipoelastic

30 oktober 2021

Deze week is er een mooi artikel online geplaatst op de website van Lipoelastic, het toonaangevende merk van postoperatieve drukkleding. In dit artikel vertel ik over mijn buikwandcorrectie, de keuze van arts en kliniek, mijn ervaring met de drukkleding en nog veel meer.

Vlak na mijn operatie bij Velthuis Kliniek in Velp kreeg ik mijn drukpak van Lipoelastic aan. Deze moest ik 6 weken lang dragen, de eerste 4 weken dag en nacht, daarna nog 2 weken alleen overdag. Ik heb dit op geen enkel moment als vervelend ervaren. Het zat comfortabel en was gemakkelijk aan en uit te trekken.

Lipoelastic interview buikwandcorrectie liposuctie postoperatieve compressie kleding

De reden dat je drukkleding, ook wel compressiekleding genaamd, moet dragen na bijvoorbeeld een buikwandcorrectie met liposuctie is dat dit de kans op zwellingen, blauwe plekken en littekenvorming minimaliseert. Daarnaast is het bewezen dat drukkleding een positief effect heeft op de bloedcirculatie en reduceren ze de kans op infecties en pijn.

Nieuwsgierig naar het hele artikel? Klik hier.

Nog 3 weken en dan heb ik mijn 2 jarige nieuwe buik jubileum. Ik ben benieuwd hoe ik dat dit jaar ga ervaren. Vorig jaar vond ik het heftig en heel emotioneel allemaal. Ik ga het wel zien, beleven en anders gewoon laten gebeuren. Ik ga er vast wat over schrijven, daar twijfel ik niet aan.

Ondertussen ben ik ook gestart met het schrijven van een nieuw verhaal, een nieuw avontuur. Opnieuw ga ik onder het mes en ik heb besloten om ook dit traject te gaan beschrijven en dit te delen. Het begin is er in elk geval, wanneer deze online staat laat ik het weten.

Liefs KarinReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.