"My BOOB Blog"
Nieuwe borsten van A-Z


Ondeugend

24 Maart 2022

Afgelopen weekend besefte ik me toch maar weer dat ik onwijs blij ben dat ik deze website heb opgezet, dat ik de Guides met mijn verhalen van Instagram heb verwijderd en verplaatst heb naar hier. Hier kan en mag ik alles plaatsen precies zoals ik dat wil en niemand zal me op mijn vingers tikken omdat een foto of een tekst in strijd met de regels is.

Een week of 4 geleden plaatste ik deze foto van mijn handen die mijn borsten bedekten op mijn Instagram pagina. Persoonlijk vind ik het een hele mooie foto, ik ben er blij mee en vooral heel trots op. De boodschap die ik bij deze foto had  geschreven ging over het feit dat ik mijn voor en na foto’s  niet op mijn IG zou gaan plaatsen, maar dat sommige mensen de foto’s wel mochten zien of al gezien hadden via DM. Volgens IG was deze foto en misschien de tekst ook wel  in strijd met de regels, want ik zou vragen om of aanbieden van seks voor volwassenen. Mijn foto werd verwijderd van mijn feed en ik kreeg een waarschuwing  dat ik mijn account kan kwijtraken. 

Tevens heb ik een soort van “shadowban” gekregen, wat betekent dat ik eigenlijk onzichtbaar ben wat betreft mijn profiel en mijn berichten. Wat zou kunnen helpen is om een paar dagen offline te gaan, dit ga ik vanaf morgen dus proberen te doen. Lastig, lastig…. Wat zal ik een afkickverschijnselen hebben zeg, want ja ik durf het wel toe te geven dat ik toch wel een beetje IG verslaafd ben…..

Hey, het is maar Instagram, maak je niet druk zal menigeen nu denken. Daar ben ik het op zich wel mee eens, maar mijn IG pagina is voor mij ondertussen een soort van dagboek met mooie foto’s, teksten en veel speciale herinneringen geworden. Via mijn IG bereikte ik dus tot voor kort aardig wat mensen met mijn ervaringen over mijn buikwandcorrectie en mijn borstlift. Tevens heb ik via IG het meeste contact met mijn Belly en Boob friends. Genoeg geneuzel over mijn Instagram hoor, haha daarom schrijf ik dit blog niet, maar het lucht me wel even op.

Twee weken geleden bedacht ik me dat ik ging stoppen met het maken van de wekelijkse voortgang foto’s, ik had het idee dat er niet heel veel meer veranderde qua vorm. Begin vorige week merkte ik op dat de stand van de tepels in ene anders was geworden, ze stonden naar mijn idee hoger dan anders. Op vrijdag, precies 77 dagen na de operatie, vroeg ik aan dochterlief of ze toch weer een keer een foto wilde maken. Ik zette deze naast de foto van twee weken daarvoor en wel ja ik had gelijk, ze keken meer de lucht in. Ik verbaas me daar toch echt over hoor hoe de vorm nog steeds anders wordt. En ik weet ook wel dat het nog even kan duren voordat het uiteindelijke resultaat bereikt is. En dan te bedenken dat ik eigenlijk vanaf het begin al zo ontzettend blij was met mijn nieuwe boobs, maar ze worden alleen nog maar mooier en mooier. Hoeveel mooier gaat het nog worden eigenlijk?

Ik schreef de vorige keer al dat ik de weegschaal niet lief vond, die begin ik nu gelukkig weer iets leuker te vinden. De schade wat betreft mijn gewicht na het herstel van mijn borstlift was dus gewoon +3 kilo! +3 kilo! Niet normaal, wat was ik teleurgesteld in mezelf, want hoe heb ik dat laten gebeuren? Niet trainen en gewoon lekker eten, dat kan niet Kaatje, dat was een beetje dom. Ik heb het zelf gedaan, terwijl ik zo goed weet waar ik nooit meer naar terug wil. Ik zal er nu dus ook alles aan doen om die kilo’s zo snel mogelijk weer kwijt te raken. Ik ben dus weer terug naar de basis qua voeding en moet heel consequent blijven trainen, dan komt het wel weer goed. Het begin is er in elk geval weer.

Volgende week vrijdag ga ik weer naar Velp, dan heb ik de eindcontrole van mijn borstlift bij de arts. Dan zijn er gewoon alweer 5 maanden na het eerste consult voorbij en ook alweer 13 weken na de operatie. Hoe is die tijd toch zo bizar snel gegaan?  Ik ben heel benieuwd naar het oordeel van Wiebren over het resultaat, mijn mening is dat hij alleen maar heel erg trots mag zijn op wat hij gecreëerd heeft. Ik vind zo’n laatste controle toch wel weer een bijzonder moment hoor, want zal ik voor de laatste keer daar in de kliniek zijn? Of kom ik toch nog een keer terug? Ik hou echt niet van afscheid nemen, dus dat doe ik volgende week dan ook gewoon niet.

Ik krijg van bepaalde bellyfriends geregeld de vraag;  en wat is het volgende dat de dokter bij je gaat verbouwen? Hmm zie ik er zo belabberd uit dan? Wat denk je dat ik nodig heb? Vertel het me maar… De fantasie slaat dan wel eens op hol en de meest hilarische ingrepen worden er bedacht die ik zou kunnen laten uitvoeren. Ik laat me er verder maar niet over uit wat er allemaal bedacht wordt door de dames, want soms is het gewoon grensoverschrijdend….

Liefs van mij!Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.