Q&A Buikwandcorrectie en Borstlift

Met plastisch chirurg Wiebren van den Berg en ervaringsdeskundige Karin Abbink


Door de coronamaatregelen kon ik in december 2021 's avonds niet naar de Crossfitbox om te trainen. En dan gaat mijn "creatieve" brein overuren maken en bedenk ik van alles en nog wat om te gaan doen. Zo bedacht ik me dat het misschien leuk zou zijn om op mijn Instagram een Q&A over buikwandcorrecties, borstlifts en alles wat daar bij komt kijken te organiseren.

Ik kan natuurlijk alleen maar als "ervaringsdeskundige" antwoorden op de vragen, ik ben geen arts, ik spreek uit mijn ervaringen en mijn gevoel. Ik bedacht me dat het een keer leuk en goed zou zijn wanneer een expert zich zou aansluiten bij deze Q&A. 

Ik trok mijn stoute schoenen aan en nam contact op met plastisch chirurg Wiebren van den Berg en vroeg hem of hij mij zou willen bijstaan met het beantwoorden van de vragen. En dat wilde hij doen! Zo tof vond ik dat!

Op 22 november 2019 heeft Wiebren van den Berg bij Velthuis Kliniek in Velp mijn buikwandcorrectie uitgevoerd met een fantastisch resultaat. Op 31 december 2021 lag ik weer op zijn operatietafel voor mijn borstlift. Mijn buik is echt fantastisch mooi geworden en op het moment dat ik dit typ ben ik nog herstellende van mijn borstlift. Het ziet er nu in ieder geval al prachtig uit en het eindresultaat zal alleen nog maar mooier worden. Naast dat Wiebren prachtige buiken kan maken is hij ook een kunstenaar met borsten.

Ik plaatste een bericht op mijn Instagram en in een aantal Facebookgroepen, daarnaast stuurde ik een aantal dames een persoonlijk bericht of ze vragen voor ons hadden. Ik had echt nooit verwacht dat deze Q&A samen met plastisch chirurg Wiebren van den Berg zo'n enorm succes zou worden. Ik had echt gedacht dat er maar een paar vragen zouden komen, ik had het mis want dit werden er heel veel meer 🙈.


Het was een hele klus om alle vragen te beantwoorden, zeker voor Wiebren, want de meeste vragen waren voor hem. Voor mij kwam de uitdaging om vanaf maandag (13 december 2021), 3 avonden achtereen, alle vragen en antwoorden op een zo'n duidelijk en mooi mogelijke manier te gaan delen met mijn volgers. "Knutselen" met teksten, kleuren, letters en plaatjes is iets wat ik echt tof vind om te doen. Dus het was voor mij totaal geen straf om zo bezig te zijn.

Hele goede vragen zijn er gesteld en daardoor zijn er zeer verhelderende antwoorden gegeven, Op deze manier is er door deze Q&A een heel pakket aan informatie ontstaan over (vooral) de buikwandcorrectie en borstlift. De informatie die ik zelf in mijn voorbereidingen wel een beetje heb gemist.

In het fotoalbum hieronder zal ik alle vragen en antwoorden plaatsen, zodat jullie deze op een rustige manier terug kunnen lezen.


Niet onbelangrijk om te lezen

Wat ik nog wel even kwijt wil is dat je je wel moet realiseren dat geen enkel persoon, operatie, plastisch chirurg, herstel of situatie hetzelfde is. Ervaringen kunnen anders zijn en adviezen kunnen verschillen. Mijn idee is dat je bij twijfel of vragen over bijvoorbeeld je operatie of herstel altijd terug moet gaan naar de arts die jou geopereerd heeft, want hij/zij weet namelijk precies wat er gedaan is. Het herstel en de uiteindelijke resultaten zijn afhankelijk van zoveel verschillende factoren, vergelijk jezelf niet met een ander, heb geduld, luister goed naar je lichaam en blijf vooral realistisch.


Q&A met plastisch chirurg Wiebren van den Berg en ervaringsdeskundige Karin Abbink


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.