"My BELLY Blog"
Nieuwe Buik van A-Z


Het Jezelfst Magazine

31 juli 2021

Woensdag 21 juli lag ie dan eindelijk in mijn brievenbus, het Jezelfst Magazine van de Velthuis Kliniek ! Maanden heb ik er opgewacht en ik snap nu wel waarom het zo lang heeft geduurd het magazine is namelijk niet zomaar een magazine. Wauw wat is het prachtig geworden, ongelooflijk cool dat ik daar aan mee mocht werken en dat ik er zo mooi in sta.

En ik sta niet een keer, maar zelfs twee keer in het magazine. Er was toen die dag op de heide van het Rozendaalse Veld gesproken over mijn voor en na foto's om die in het magazine te plaatsen. 

Jezelfst Magazine Velthuis Kliniek jubileum editie

De foto's van de kliniek waren niet mooi genoeg en er waren twijfels over de kwaliteit van mijn eigen foto's. Ik had er dus totaal geen rekening mee gehouden dat deze in het magazine zouden staan.

Ik was aan het werk toen ik een berichtje kreeg van Ellen (@fabandfitonabudget) dat ik zelfs twee keer in het magazine stond, alleen een keer zonder hoofd... toen wist ik genoeg. Het was toch wel even een shock, omdat het onverwachts was. Maar ook op deze foto's ben ik trots, iedereen mag het ook zien, want die lelijke buik is niet meer van mij, die mooie wel.

Ik schreef al eens eerder dat ik af en toe best een emodoos kan zijn. Nou dat merkte ik deze week weer op en top... Ik was met zoonlief in de buurt van Arnhem om zijn nieuwe kamer te poetsen en in te richten. We moesten nog wat boodschapjes halen en we reden naar... Velp. Toen ik onderweg op het bord Velp zag staan sloeg m'n hart even over en voelde ik tranen opkomen... En dit was niet de eerste keer dat ik dat meemaak als ik daar in de buurt ben.

De dag erna krijg ik een appje van Mariska, vriendin en coach, ik heb het met haar ook even over die emoties en haar eerste reactie is: dat is wel logisch, de operatie is ook zo'n ommekeer voor je geweest. En zo is het !! Tevens zijn we het er ook over eens dat schoonmaakspullen bij de Action halen eigenlijk ook om te janken is...

Deze week schrijf ik ook nog een stuk over de roller coaster waar ik in belandde nadat ik besloten had om me aan mijn buik te laten opereren. Zoveel pieken en af en toe een dal, maar o zo mooi om mee te maken. Zo blij dat ik ben ingestapt. Ik had het nooit willen missen.

"It's kinda like being on a roller coaster. If you don't get on the ride, you won't experience the adventure".

Wat ik me al een tijdje afvraag is of het magische, trotse, blije en enthousiaste gevoel ooit minder zou gaan worden. Nog steeds elke dag ervaar ik dat zo namelijk. Heel toevallig raakte ik een paar dagen geleden via Instagram in gesprek met een leeftijdsgenoot van me die 14 jaar geleden een buikwandcorrectie heeft ondergaan. Ik vraag haar hier naar. Het antwoord is simpel: nee dat gevoel gaat niet meer weg. Ik denk gelijk ok dat is mooi ! Het gevoel is namelijk fijn en bevalt me ook wel heel erg goed.

Mijn verhaal is dus nog niet klaar.... nog lang niet.

To be continued... stay tuned!

Liefs Karin

Had je je niet aangemeld voor het Online VIP Event van de Velthuis Kliniek en dus ook geen magazine ontvangen, maar je bent wel benieuwd naar het artikel waar ik in sta ? Het artikel kan je lezen op de site van de Velthuis Kliniek. Klik hierReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.